Zbulohet dhoma sekrete e malit Rashmor

Intervista - - ENCIKLOPEDI -

amerikane, Deklarata e Pavarësisë, Kushtetuta dhe Deklarata e të Drejtëve, së bashku me një biografi të Gutzonit u vendosën në kriptën prej titani brenda saj. Gutzoni shpresonte që dhoma të zbulohej pas një mijë vjetësh nga një qytetërim tjetër që do të mësonte më shumë për amerikanët. Meqenëse vendndodhja e saj është shumë e vështirë për t’u arritur nga turistët, amerikanët mund të jenë të qetë se një pjesë e vogël e historisë së tyre ndodhet e sigurt në malin Rashmor.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.