9. Përgjigjja e saktë është c-ja.

Intervista - - TEST -

a. Josif Stalini b. Uinston Çërçilli c. Adolf Hitleri

Një gotë me këtë koktejl tropikal, të ngrirë, përmban afro 460 kalori. Një birrë normale ka afro 150 kalori për një shishe dhe një birrë lajt, 110 kalori. Vera ka afro 90-105 kalori për një gotë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.