4. Përgjigjja e saktë është a-ja.

Intervista - - TEST -

Ata që pinë shumë për një kohë të gjatë, mund të pësojnë tkurrje të trurit, si edhe zvogëlim të madhësisë së qelizave të tij. Si pasojë mund të keni probleme me të mësuarin, kujtesën dhe me zgjidhjen e problemeve. Sa më gjatë dhe shumë të pini, aq më shumë do të keni probleme me gjumin, humorin dhe aftësitë lëvizëse. Nëse ju e evitoni alkoolin, mund të ktheni mbrapsht disa dëmtime.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.