1. Përgjigjja e saktë është d-ja.

Intervista - - TEST -

Nuk ke asnjë përfitim nga pirja e tepruar. Ajo të bën të shtosh në peshë, ul përqendrimin dhe shton shanset për të patur kancer. Ajo gjithashtu shton mundësitë për të pësuar ndonjë aksident apo lëndim. Pijet alkoolike janë përgjegjëse për afro 88 mijë vdekje në vit, vetëm në SHBA.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.