3. Përgjigjja e saktë është d-ja

Intervista - - TEST -

Ekziston një listë e gjatë e dëmeve që mund t’i shkaktojë shëndetit alkooli i shumtë. Ndër to futet diabeti, ceroza e mëlçisë dhe presioni i lartë i gjakut, apo goditja në tru. Janë edhe disa lloje kanceresh që lidhen me alkoolin, si ato të gojës, laringut, ezofagut, gjoksit, mëlçisë, aparatit tretës dhe zorrës së trashë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.