5. Përgjigjja e saktë është a-ja.

Intervista - - TEST -

Ka të dhëna se pak alkool mund të ndihmojë ndaj sëmundjeve të zemrës sepse ka mundësi që alkooli të rritë nivelet e kolesterolit “të mirë”. Megjithatë, kryesorja këtu është masa. Pirja e alkoolit me shumicë dhe për një kohë të gjatë dobëson muskulin e zemrës dhe mund të shtojë presionin e gjakut, mundësitë për infarkt dhe goditje në tru.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.