12. Përgjigjja e saktë është b-ja.

Intervista - - TEST -

Shumica e atyre që pinë me tepri janë pijetarë të rastësishëm, që nganjëherë e teprojnë. Ky është një nga llojet e abuzimit me alkoolin, një paaftësi për të kufizuar të pirin dhe të vazhduarit e tij, pavarësisht problemeve fizike, psikologjike dhe ndërpersonale që shkakton.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.