6. Përgjigjja e saktë është a-ja.

Intervista - - TEST -

Mjekët nuk janë të sigurtë pse ndodh kjo, por, pasi arrin moshën e mesme, ka një lidhje mes pirjes me raste dhe të jetuarit gjatë. Mbase janë efektet mbrojtëse të pijes me masë kundër sëmundjeve të zemrës, goditjes në tru dhe diabetit.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.