8. Përgjigjja e saktë është d-ja.

Intervista - - TEST -

Të gjithë mendonin se resveratroli, një përbërës që ndodhej në verën e kuqe, përmirësonte shëndetin. Por, studimet e reja kanë zbuluar se kjo nuk parandalon sëmundjet e zemrës, apo kancerin dhe nuk ju ndihmon të jetoni më gjatë.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.