16. Përgjigjja e saktë është a-ja.

Intervista - - TEST -

Fjala “toast” (dolli, por edhe bukë e thekur) vjen nga Roma e lashtë. Dikur romakët e hidhnin bukën e thekur në verë dhe e konsumonin kështu.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.