17. Përgjigjja e saktë është a-ja.

Intervista - - TEST -

Shumica e perimeve dhe pothuajse të gjitha frutat përmbajnë një sasi të vogël alkooli.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.