Vetëm për ty

Intervista - - POSTA -

Në dritë të hënës këtë natë Mbështetur jam në gjirin tënd Ti më buzëqesh, unë vargje shkruaj Zemra më hov dhe nuk zë vend Vala mund shkëmbinj të thyejë Ndaj s’prapset dhe merr vrull të ri Në sytë e tu unë penën ngjyej Dhe vargje thur vetëm për ty. Thodhori Cerro Sot është e shtunë, E diela e dasmës po troket. Vallë atë, pse e lashë unë? Oh, ndërgjegje, sa po më vret!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.