Dashurisë…

Intervista - - POSTA -

I ngrysa perëndimet duke parë diellin A duke pirë kafe dhe menduar, Ty Duke folur me Zotin, si t’i mbyll plagët Ku rrobat kullonin mbi to vetmi Dhe jetën e ngrysa, veç me një vegim Ku si yjet vezullonte errësirën e shpirtit Gjaku i derdhur mbi të mbeturin hi Ndezi përsëri, çka u fik prej jezitit Ndërsa zemra filloi të gëzojë nga e para Dhe të qeshte buza prej lumturisë Shpirti si dallga mbi shkëmb shkumohej Kur hiri u ndez prej dashurisë… Fleta Satka Përgatiti faqen: Bledi Ylli

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.