Vështrimi im miturak

Intervista - - POSTA -

Vështrimi im miturak I çuditur si një zog Me njërin krah në qafë Me tjetrin përmbi mbi gjoks Dhe kujtoj se gjithmonë Kështu do jetë kjo jetë E ku ta dija unë Se për nënën kjo është dashuria e vertetë?

Ronaldo Xhemalaj (14-vjeç)

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.