E sotmja ime

Intervista - - POSTA -

Kjo ditë ishte tepër paqësore, veç përditshmërisë së ikjes kaq shpejt; dhe viteve që më lozin mbi supe. Eh, të rëndë këta vitet e fundit! Ata të rinisë ishin pendë të lehtë. Flamur Çepele

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.