Sot është e shtunë -RED

Intervista - - POSTA -

Sot është e shtunë, Mbetet edhe një ditë. Gjithçka të humbas unë, Dhe ajo të humbasë të ritë. Sot është e shtunë,

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.