PYESNI NJËRI- TJETRIN Pyetjet e reja...

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Vëllai nuk më flet sepse jam lidhur me një vajzë që ai e ka pas dashur vetë, por ata s’kanë qenë kurrë të lidhur. Si ju duket sjellja e tij? Edhe pse është i martuar e me fëmijë, përsëri më mban qëndrim... X Shkodër.

- Më mirë pushimet në Shqipëri apo jashtë shtetit? Më thoni ju lutem se kam nevojë ta di, ku është kostoja më e vogël dhe sigurisht, që bën pushime të bukura? Ola.

- Kam një pyetje për ju meshkuj: Kur keni patur një të dashur në krah, a keni flirtuar edhe me ndonjë femër tjetër dhe pse e keni bërë? Anila.

- Një pyetje kam unë: More ku i marrin këta sheikët lekët, që të peshojnë me pare? Pale, marrin edhe nga 4-5 gra përnjëherë! Javën e kaluar, njëri u martua me katër të tilla! Aleksi.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.