Më përqafoi një engjëll

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

“E shikon sa fushë e bukur?”. Unë vura re që ishin lulet e preferuara të gjyshes dhe ia thashë edhe motrës. “Po, më tha ajo, ndaj gjyshja ka marrë shtëpi këtu në këtë fushë e jeton këtu. Tani ajo s’do të jetojë më me ju, por këtu mes nesh”. Motra ime nuk jeton, ndaj dua një përgjigje, se jam e mërzitur. Mos më ikën dhe gjyshja? Lili. - Kam parë një engjëll në ëndërr, sikur m’u afrua dhe më përqafoi. Ju lutem, më thoni, çfarë kuptimi ka? Ju falënderoj.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.