Luftëtar me shpatë

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Më ka ndodhur shpesh të shoh në ëndërr një luftëtar me shpatë që qëndron pranë meje. Nuk e kuptoj çfarë do prej meje. Mbrëmë e pashë si zakonisht, por papritur ishte i veshur siç vishen djemtë sot. Ishte një djalë i bukur që fliste shumë këndshëm. Unë i lutesha të qëndronte në epokën tonë dhe ai më përgjigjej se nuk mundej, sepse nuk ishte njeri real. Ç’do të thotë?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.