Fushë me lule

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Kam parë në ëndërr sikur isha para një fushe me lule të kuqe dhe takova motrën time, që më tha:

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.