Ka lidhje alergjia me sinusitin?

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- A është e mundur që alergjia të ketë lidhje me shfaqjen e sinusitit? Vuaj nga kjo e fundit, por më thonë që e kam nga alergjia. Dr. Mira Xhixha, alergologe: - Është e mundur, aq më tepër nëse keni alergji nga polenet Polenet e luleve. bllokojnë hundët, pra, rrugët e frymëmarrjes dhe për pasojë shfaqet sinusiti. Nëse keni një alergji të tillë apo të çfarëdolloji qoftë, duhet ta kuroni në mënyrë që të shëroni dhe sinusitin ose të shmangni pasoja të tjera shëndetësore.

Duhet të konsultoheni me dy mjekë njëkohësisht; edhe me alergologun, edhe me neurologun. Në bashkëpunim me të dy do të merrni një mjekim të saktë për t’u shëruar.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.