Në spital

Intervista - - POSTA -

Pacienti: - Infermiere, më jep një puthje... Infermierja: - Jo! Pacienti: - Te lutem, vetëm një puthje...

Infermierja: - Sigurisht që jo.

Pacienti: - Të lutem... vetëm një puthje po kërkoj...

Infermierja: - Pak se jam shtrirë në një krevat me ju...

- Mos thoni budallallëqe! Uluni në tokë e kaq!

- Nuk mundem… pista është shumë e shkurtër !

- Zbatojini urdhërat pa diskutuar!

Polici ulet në tokë, duke thyer krahët e tij e të avionit… Togeri sulet për ta ndihmuar dhe kur i shkon pranë, polici i thotë:

- Ju thashë, zoti toger që pista është shumë e shkurtër, - pastaj kthen kokën majtas e djathtas i habitur. - Po… sa e gjerë që qenka! mbaruar... E ëma është hedhur nga 5000 metra! - Çfarë thua? - Prit, se ka edhe më... E bija është hedhur nga 7000 metra kurse djali 10-vjeçar është hedhur nga plot 9000 metra! Aktualisht, djali i vogël, që është nja shtatë a tetë vjeç, po përgatitet për t’u hedhur nga 12000 metra.

- Uau! Kushedi sa zili e kanë familjarët e tij!

- Cilët familjarë?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.