Në kopshtin zoologjik

Intervista - - POSTA -

- Zonja dhe zotërinj, e shikoni këtë gjarpër? Quhet piton dhe është i aftë të kapërdijë një lopë të tërë! Zonjë, qëndrojini larg...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.