Polici avioni

Intervista - - POSTA -

Një polic po drejton një avion-manovër dhe togeri i konfirmon uljen.

- Si urdhëroni, kulla e kontrollit, jam 500 metra larg pistës së uljes...

- Në rregull. Autorizohet ulja.

- Negative, kulla e kontrollit, pista është shumë e shkurtër.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.