Paskal Milo: Anëtarësimin e Shqipërisë në BE e shoh larg...

Intervista - - AKTUALITET -

Një intervistë me profesorin Paskal Milo rreth aktualitetit shqiptar dhe të ardhmes së Shqipërisë. Një koment i tij në lidhje me ngjarjet e fundit, “qëndrimet antiamerikane të opozitës”, si dhe ku e sheh veten ai dhe forca që ai drejton në zgjedhjet e ardhshme. Këto e shumë pyetje të nxehta rreth ngjarjeve me interes për opinionin publik i lexoni në intervistën e tij më të fundit, ekskluzive për “Intervistën”...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.