2. Kamboxhia

Intervista - - TURIZEM -

Ish-Kampuçi Demokratik, siç e quanin vendasit, është një vend i bukur i Azisë juglindore. Ai ka një kryeqytet piktoresk, ish-koloni franceze, Pnom Pen, kompleksin e mrekullueshëm tempullor, Angkor Wat dhe plazhet e shkreta. Megjithatë, vetëm 40 vjet më parë kmerët e kuq filluan një program sistematik gjenocidi, që mund të ketë kush-

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.