Intervista - - MUZIKE -

Nuk më the lamtumirë” dhe “Shuje” janë dy klipe që këngëtar ja Kledjona Hasani, e njohur në muzikë si Klodiana, i ka sjellë për publikun në dy zhanre të ndryshme, një baladë dhe një këngë ritmike. Që të dyja ato kanë gjetur vend në shijet e publikut dhe janë pëlqyer mjaft. Ajo po realizon edhe xhirimet e fundit të klipit më të ri, që do ta lançojë shumë shpejt, si projektin e saj të verës dhe premisat për sukses janë po aq të mëdha sa edhe me dy këngët e sipërpërmendura. Suksese, Klodiana!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.