Zana dhe engjëjt e mi

Intervista - - POSTA -

Thodhori Cerro (Mbeses dhe nipave) Thonë se engjëjt s’janë tokësorë, Por unë shoh tre të tillë... Thonë se zanat janë qiellore Por unë i gjej pranë, jo në pyll. Perëndimet nisin zbehen, Ju gjithnjë jeni si aurorë. Thonë yjet nisin shuhen, Ju do mbeteni meteorë... Ndaj me to bëj krahasimin, Se i gjej ato këtu mbi tokë, Mërzitet gjithë farefisin, Kur në sytë e tyre ka lot Të tillë jeni mbesa e nipat e mi, Jeni fluidë jeni dhe tokësorë, Veç mua më bëni një premtim që do të mbeteni engjëllorë!... Luljeta Gj. Pashollari

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.