Një bulëz vese

Intervista - - POSTA -

Porsi yll në mbrëmje vonë Ballit tënd-qiell i larë Mori udhë një bulëz vese Dhe të ra përmbi qëpallë Ra e qëndroi majë qerpikut Syri yt si dritë e rrallë Natës iu bë bulëz vese Priti agimin që të zbardhë Dritë e re me gishta rrezesh Bulëzën e mori në duar Të ndriçojë ballin e kthjellët Prapë me djersën e kulluar. Përgatiti faqen: Bledi Ylli

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.