E dua Shqipërinë

Intervista - - POSTA -

E dua Shqipërinë mbi jetën time mbi malet mbi qiellin mbi Perëndinë! Nuk dua të të humbas o Shqipëria ime, nga largësia të thërras në shpirt me je si zemër me troket me mall të dua Përgjithmonë! Të dua moj lozonjare mrekulli e rrallë diell i jetës sime yll i dritës dhe galatikë e ndjenjave të mia!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.