Personi i zemrës

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Në ëndërr kam parë personin e zemrës me të cilin ka vite që nuk kontaktoj. Në ëndërr pashë sikur familjarët e tij, më të shumtën gra, erdhën tek unë bashkë me të, por çuditërisht nuk doli shtëpia ime, po ajo e dajës tim. Ai shfaqej shumë i ftohtë dhe kur bisedonim në ëndërr, fliste anglisht.

- Një ëndërr e tillë tregon se ju e mbani ende mendjen tek ish- i dashuri juaj, edhe pse mund të ndodhet shumë larg jush. Mendoni rikthimin e tij, mendoni diçka shumë serioze me të. Pra, ju shpirtër-

- Fluturat në shtëpi ose jashtë shtëpisë janë pa dyshim një shenjë e mirë, tregojnë se do të keni shumë të reja në horizont, të pasuara me ngjarje pozitive. Pra, do të gëzoheni në njëfarë mënyre me të rejat që do t’ju vijnë.

- Shkuarja në shkollë paraqet ndjenja pasigurie dhe paaftësie, sidomos në lidhje me problemet tuaja në jetë, qofshin këto private, në punë, në shkollë,

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.