U fejova në fshehtësi

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

isht nuk jeni shkëputur nga ai person dhe kjo gjë po ju torturon disi. Ka ardhur koha që të shkëputeni nga e kaluara dhe të shikoni përpara. Ne urojmë që ai të kthehet te ju, por nga ëndrra, kjo duket diçka e parealizueshme. Ju uroj më të mirën!

- Para dy netësh kam parë në ëndërr sikur u fejova me të dashurin tim dhe askush nuk e dinte fejesën tonë. Ne u fejuam fshehurazi. Kur shkova në shtëpi, u tregova dhe ata reaguan shumë normal. Nuk e shikoja të fejuarin, ama e ndjeja që ishte ai dhe unazën e shikoja shpesh. Aq reale mu duk ëndrra saqë edhe kur u zgjova, më dukej sikur ishte e vërtetë. Ç’do të thotë? Faleminderit.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.