Flisja me motrën e vdekur

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Kam parë një ëndërr që më ka frikësuar shumë, sikur po flija mbi varrin e motrës sime, ndërkohë që motra është gjallë në realitet. Varri ishte me pllaka mermeri dhe unë bisedoja me motrën e i thoja: “Ti je këtu në këtë varr”. Të njëjtën ëndërr kam parë dhe para disa

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.