Në shkollë

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Isha me vajzën e tezes dhe po shkonim në shkollë, mirëpo ajo u kthye mbrapsht sepse diçka kishte harruar në shtëpi dhe po vonohej. Unë fillova të shqetësohesha e kisha ankth sepse nuk doja të vonohesha për në shkollë, ndaj nisa të qaja. Pres një përgjigje.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.