Flutura në shtëpi

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Ju lutem, më thoni se çfarë do të thotë të shikosh flutura në shtëpi? Ato ishin gjithë ngjyra dhe fluturonin të qeta. Kishte edhe në oborr dhe në verandë, gjithandej. Më doli gjumi duke u habitur me këtë gjë. A ka ndonjë parashikim?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.