Tregu dhe rrushi

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Isha me mamin dhe shkuam në një treg ushqimor ku pamë shumë fruta, por më shumë më ra në sy rrushi i bardhë, nga ai që i ka kokrrat të mëdha. I thashë mamit: “Këtë do të marrim” dhe e mora.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.