Më përzihet dhe më pas kam diarre

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Kam probleme me ushqimin, më përzihet dhe më pas kam edhe diarre. Kam dhimbje stomaku të herëpashershme të cilat i ndiej edhe në shpinë. A mund të më thoni doktoreshë Valdetja se si të veproj? Patologia më tha të shkoja te gastro-hepatologu, ndaj po ju drejtohem. Suela. Dr. Valdete Malaj, gastro-hepatologe: - E nderuar Suela, nga ai pak informacion që më jepni, mendoj se kemi të bëjmë me një gastroenterokolit. E megjithatë, në këtë rast, po të vazhdoni të keni përsëri këto probleme që thoni, me heqje barku, duhet të bëni ndonjë analizë të feçeve për candida ose kopro-kulturë. Do t’ju këshilloja të bëni edhe një eko barku. Patologia ju ka rekomanduar drejt, që ju duhet patjetër të bëni vizitë te mjeku gastro-hepatolog për një diagnozë të saktë dhe mjekim korrekt. prekje më të shtuar të tumoreve malinje te nodujt e mëdhenj, në raport me ata më të vegjël. Megjithatë, pavarësisht madhësisë, diferencimi i saktë realizohet nga një ekzaminim tjetër i veçantë dhe i rëndësishëm i cili quhet citopunksioni ose shpimi i këtij noduli, marrja e materialit prej tij, mbjellja dhe leximi i tij në mikroskop. Kjo bëhet për të ndarë nëse një nodul është i mirë apo i keq. Ndaj është ky ekzaminim që Dr. Petrit Stafa, otorino- laringolog, Poliklinika Qendrore Tiranë Albana Lufi, Dr. e Shkencave Mjekèsore – dermatologe, Klinika Dermatologjike dhe Estetike DermoVita, Rr. Hoxha Tahsim pall. 60.1 kati II, 200 m. mbi sheshin Avni Rustemi. Tel. 0694061001, 0664061001. Dr. Mehmet Rrodhe Patolog (Citolog), Poliklinika Qendrore Tirane, cel. 0682411250. Dr. Edlira Elezaj, Gastrohepatologe: nr. 2, 21 Dhjetori. Dr. Kozeta Mustafaraj, obstetriste-gjinekologe, Adresa: Klinika Gjinekologjike GEA, Bulevardi zogu i I, pallati 53, hyrja 3, kati i dyte. Cel . 0682313410 Poliklinika e Specialiteteve

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.