Nuk e balancoj dot kokën

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Doktor Agroni, së pari, ju përshëndes. Unë jam një vajzë 28 vjeçe dhe ankesat e mia janë: Dridhje e tepërt e duarve dhe e krahëve dhe nganjëherë, jobalancim i kokës, domethënë, nuk e mbaj dot kokën drejt. Këto dridhje më ndodhin pa vetëdijen time, jashtë kontrollit tim dhe nuk zgjatin më shumë se dy sekonda. Kam humbje të përqendrimit, harresa të tepërta, ndiej humbje të personalitetit dhe më duket vetja shpesh si në ëndërr. Ju lutem, më thoni se çfarë

- Doktor Dashamiri, doja të dija se si mund të diagnostikohen nodujt e tiroides dhe kur mund të dyshohet se janë kancerogjene? A mund të mjekohen këta noduj? Motra ime dyshon se ka të tilla, prandaj doja një përgjigje edhe nga ana juaj. Faleminderit.

Dr. Dashamir Gjergji endokrinolog-diabetolog: - I/e nderuar lexues, nodujt përgjithësisht mund të dallo- duhet të bëj. Kam ndjekur një mjekim para dy vjetësh, por s’ka patur rezultat. Pres një përgjigje nga ana juaj. Dr. Agron Islamaj, neurolog: Sipas të dhënave tuaja jo të plota, mendoj se ju keni një “mbilodhje të sistemit nervor” ( S. N. Q.) që ne mjekët e quajmë neurozë, por nuk

-

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.