Qytetari dixhital denoncon

Intervista - - AKTUALITET -

Përgatiti: Speci Djegës

I nderuar zoti Berisha, i kam dërguar një mesazh të gjatë në Facebook Erjon Braçes para disa ditësh. Aty i shprehja ndjenjat e mia të sinqerta të dashurisë dhe magjepsjen që më shkakton ai njeri. Ky është një diskreditim i rëndë, zoti Berisha; një femër të marrë guximin të shkruajë një roman të gjatë për një mashkull dhe ai të mos i kthejë përgjigje, megjithëse e ka parë mesazhin! Dua ta degjeneroni sepse kjo gjë tregon impotencë dhe dua ta marrë vesh gjithë Shqipëria për impotencën e tij. Po ju tregoj foton që më ka lutem, kuptojini arsyet pse e dua aq shumë bërë të dashurohem me Braçen dhe, ju atë njeri.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.