Flamur

Intervista - - POSTA -

Arianit Niti Kjo ditë nuk ishte e pazakontë, veç moshës sime, që të çlodhem më lutet! dhe vajzës së komshiut, që kish ditëlindjen. Ajo ndau çokollata me shoqet, në ballkon. M’u duk se vajzat ngatërruan veten me lulet. Në zemrat e tyre pikon Nga marsi i vonë, dhe me të sotmen tallen! Por mua më kushton... Flamur Cepele, Roskovec Përgatiti faqen: Bledi Ylli

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.