Mëkatarë

Intervista - - POSTA -

Fituam dhe lloton ne të dy i dashur, Të jemi të dy në të mirë dhe të keq. Po sa herë në të zeza dikush ia ka mbathur, Dhe tjetri ka mbetur i vetëm për dreq! Në të mira sigurisht, të dy marrim pjesë! Të dy dekorata, të dy aktorë! Të dy mbajmë stafetën, kurorën për besë, Me unazat flori shtrënguar dorë për dorë! Kështu jemi gatuar, s’kam faj unë, as ti... As Adami dhe Eva të zhytur në mëkat. E gjithë bota një kopsht me mollë Edeni, Kush kafshon më shumë dhe kush më pak!

Eljona Bramo Zana

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.