Tim Eti

Intervista - - POSTA -

E kërkoj e s’ta shoh syrin, qeshjen tënde ku ta gjej Nëpër qiell shëtit shpirtin në këtë botë dot s’ta kthej. Thonë se dhimbja e babait, për të birin çan dhe gurin, Syri yt që hapte motin, ku dremit e ku bën gjumin”…

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.