Po jetoj e kërcënuar nga kunata...

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

E nderuar zonjë! Mos jetoni në të njëjtën banesë ju të gjithë. Edhe ajo ka hallin që t’ju largojë juve nga banesa dhe të marrë pronën për vete dhe të shoqin e pastaj të ndahet nga ai e të marrë pronën. Sepse ajo mbase do që të vijë në Tiranë ku paska kërkesa dhe i duhen lekë për të blerë një shtëpi. Shikojeni këtë variant. Nëse është kështu, bëni ndarje familjare ju të gjithë, secili vëlla me dhe pa kurorë, ose vjehrra nga ju të gjithë. Ta shesë pronën e t’ia ndajë secilit fëmijë (djemtë dhe vajzat janë të barabartë përpara ligjit në ndarjen e pasurisë). Vjehrra le të blejë një shtëpi të vogël për vete ose të jetojë me ndonjërin nga ju, por kujdes, po e mbajte ti vjehrrën, atë kunatën që thua, mos e fut brenda, por vërja kufirin te thana. Gjithashtu, me qëllim evitimin e

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.