Po, e dua armën që tha Berisha...

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Me shumë dhimbje e lexova këtë dorëshkrim. Besoj se jemi nga e njëjta zonë me gjitha zakonet e njëjta. Nuk dua të shkruaj shumë gjatë se fjalët e shumta janë fukarallëk, por një gjë dua të them: Ti prit e shpërbleja me të njëjtën monedhë. Ki parasysh se kur të dalë nga burgu, ai do të shoqërohet me njerëz që kanë bërë burg dhe me kriminel. Nuk të them kurrë që ta falësh, por mate veten mirë kur të rrudhësh gisht se gjykatat tona janë të pamëshirshme. Kurrë mos ia fal. Mario Australi.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.