Dhëmbë

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Në ëndërr pashë sikur shkova me mamin në një shtëpi dhe unë qëndrova jashtë te shkallët me një djalë. Në një moment po e shihnim njëri- tjetrin e pastaj filluam të flisnim. Pas pak ai u afrua që të puthej me mua, por dhëmbët e tij prekën dhëmbët e mia. Ju lutem, më thoni, çfarë kuptimi ka kjo ëndërr? Aleksja.

- Një ëndërr e tillë tregon në njëfarë mënyre bisedat mes jush dhe mamasë suaj në lidhje me çështjet e zemrës. Por, edhe nëse nuk i keni biseduar me të, atëherë një shqetësim që keni brenda jush e shqetëson edhe mamanë, gjithmonë në lidhje me fatin tuaj. Ndoshta ju mendoni se kur do të vijë dita që do t’i prezantoni një djalë serioz që edhe ajo të qetësohet për ju, por ëndrra ju këshillon që më parë të mendoni për veten e pastaj për mamanë. Nuk duhet të bëni zgjedhje apo të merrni vendime për hatër të prindërve, nëse nuk e ndieni. Dhëmbët në këtë rast tregojnë që duhet të keni kujdes në mënyrën se si sil-

- Një ëndërr e tillë tregon që duhet të keni kujdes sepse në ditët në vazhdim, mes jush do të lindë një debat që do t’ju bëjë të shkëputeni nga njëri- tjetri për disa ditë. Por, kjo do të jetë e përkohshme. Do të ketë përplasje mendimesh dhe xhelozira mes jush, por pas kësaj do të vijnë ditë më të mira dhe do të rilindë një dashuri më serioze dhe më e fortë se ajo që kishit më parë. Ndodh që ndonjëherë

- Orët në ëndërr përfaqësojnë momente të caktuara të jetës, kohën që po kalon, diçka të rëndësishme, pra, kanë shumë kuptime, por kjo varet nga përmbajtja e ëndrrës. Ëndrra që keni parë ju, ka të bëjë me një person i cili dëshiron me çdo kusht të jetë afër jush dhe ju nuk arrini dot ta kuptoni këtë gjë.

Pra, ëndrra ka të bëjë me jetën tuaj private, me kohën që po ju ikën. Nëse keni një lidhje, ose nëse dikush ju intereson, mund t’ju ikë si rast nëse nuk i kushtoni vëmendjen e duhur. Djali që ju ka kthyer shpinën, në fakt, nuk është shenjë e mirë, do të thotë që ju ka dhënë shumë kohë, por ju s’e keni vlerësuar dhe mund t’ju ikë si rast. Urojmë të jetë thjesht një parala-

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.