Testi i shtatzanisë

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Përshëndetje! Kam parë në ëndërr sikur bëra test shtatzanie dhe më doli pozitiv. Ç’do të thotë, ju lutem?

- Kjo është një ëndërr pozitive; do të thotë që çfarëdo projekti apo plani të bëni këto ditë, do t’ju dalë i suksesshëm. leni, sepse shpeshherë, në vend që të tregoni se jeni një vajzë e ngrohtë dhe e dashur, te të tjerët krijoni përshtypje të kundërt, si një vajzë agresive dhe e ftohtë. Ndaj mundohuni të tregoni anën tuaj të ngrohtë sepse jo gjithmonë agresiviteti apo indiferenca është tërheqëse në sytë e një personi që mund të jetë i interesuar për ju. zënkat shërbejnë për mirë. Kështu do të ndodhë për ju. Ai do ta shikojë lidhjen shumë seriozisht dhe mund t’i lindë edhe ideja që t’ju prezantojë me familjen. Gjithsesi, duhet të jeni edhe ju shumë e kujdesshme dhe paksa tolerante ndaj tij. Ju urojmë fat!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.