Flirtimi

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Kam parë në ëndërr sikur isha me të dashurin tim pranë një taksie. Ai qëndronte në derën e pasme, ndërsa unë në derën para dhe donim të takoheshim sepse kishim shumë mall, por diçka na pengonte për t’u bashkuar. Brenda në taksi ishte edhe një çift që flirtonin me njëritjetrin. Unë mendova: “Po sikur të flirtojë edhe i dashuri im me atë gruan?”. Ktheva koken mënjanë dhe mu bë sikur i dashuri më mori për krahu dhe më çoi në familjen e tij që të më prezantonte me ata. Aty u zgjova. Çfarë kuptimi ka, ju lutem?

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.