Ora dhe djali

Intervista - - PYETJE PËRGJIGJE PËR GJITHÇKA -

- Jam 28 vjeçe dhe më ndodh shpesh të shoh në ëndërr ora të ndryshme. Mbrëmë pashë sikur dikush më dha një orë dhe më tha: “Shpejto, po të ikën koha”. Më pas pashë djalin që më pëlqen, i cili m’u afrua dhe ma bënte me shenjë tek ora. Pastaj më ktheu shpinën duke qeshur. S’e kuptova se çfarë kuptimi ka...

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.