Shoqes sime nje poezi i kushtoj...

Intervista - - POSTA -

Nje shoqe kam, një shoqe do te mbetet, vetem per ate zemer do te tretem. E vetmja shoqe eshte ajo qe ne krah gjithmonë te qendron dhe ne gabimet e tua gjithmonë t’i tregon. Kur rritesh gjithmonë te kujton dhe asnjehere nuk te harron. Dhe nje fije shprese ty ta dhuron per jeten tende thelle lumturi deshiron. Të uroj shërim të shpejtë, Bukri ime. Xhesi.

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.