Qytetari dixhital denoncon

Intervista - - AKTUALITET -

Përgatiti: Speci Djegës

I nderuar zoti Berisha! Desha të denoncoja se gjithë shqetësimin e mosvotimit të reformës e solli Donald Luja. Kjo e zezë erdhi edhe nga fakti se të gjithë deputetët tanë, përfshi ambasadorin Lu, i ka vrarë çorapja gjatë gjithë javës. Më shumë çorapja vrau Ilir Metën dhe unë kam përshtypjen se reforma ka për t’u votuar nëse u ndërrohet çorapja të gjithëve si staf parlamentar. Unë shpresoj që deputetët t’i kombinojnë çorapet si Edi Rama ose t’i veshin në një tjetër në mënyrë që të gjejnë zgjidhjen e të gjitha problemeve. Po ju zgjidhe punë për reformën. Çorapja qoftë dërgoj modelin e çorapes që mund t’ju me ju, zoti Berisha! Çorape të mbarë!

Newspapers in Albanian

Newspapers from Albania

© PressReader. All rights reserved.